9 Ocak 2016 Cumartesi

2015'in en iyi 10 alternatif dizisi

2015 yılını bitirmemize neredeyse hiçbir şeycik kalmadı ve yıl sonu geldiği zaman adettir, yılın enleri için iyi ya da kötü olarak bir sürü liste yapılır. Ben de, göre göre canım çektiği için kendimce bir liste işine giriştim ve alternatif diziler konusuna el atıverdim.

Alternatif dizi derken de Amerikan olmayan dizileri kastediyorum. Malumunuz yabancı dizi piyasasını onlar çekip çeviriyorlar ama elbette diğer ülkelerden de izlenesi güzel diziler çıkabiliyor. Peki, 2015 yılı içerisinde diğer ülkelerden ne tarzda iyi diziler ekrana geldi?

O zaman hadi aralarında sıralama yapmaksızın 2015'in yeni, izlenesi ve hatta en iyi 10 alternatif dizisine bir bakalım!

http://www.ranini.tv/ozel/10953/1/2015in-en-iyi-10-alternatif-dizisi 

5 yorum:

  1. Güzel yazı, ellerine sağlık :) Asyadan hiç örnek yok, bakmanı tavsiye ederim aralarında çok iyi yapımlar var :)
    Ve son olarak Franısz yapımları hımmm ıyykkk kalsın, sıkıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Pek Asya dizisi izlemediğim doğru valla, haklısın bir bakmak gerek aslında az da olsun. Fransıza normalde ben de bulaşmamıştım şimdiye kadar ama saray içi diziler ilgimi çekiyor oldum olası, o nedenle bir şans vereyim demiştim.

      Sil
  2. Kendi adima fransiz yapimlara pek sans vermiyorum 😂 ama sana asya tavsiyesi vereyim bir kac tane ki ufak bi arastirma yaparsan bu tarzi severlerin mutlaka izlenilesi listelerinde bu isimler vardir. Secret Garden, Masters Sun, Kill Me Heal Me... Eger baslarsan bunlardan birine merak ediyorum fikrini yaz 😆😆😆😆 sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Secret Garden'ı birçok kez duydum sanırım şimdiye kadar. Bir şeye başlarsam ik o olur sanırım, izlersem de haber veririm elbet, teşekkür ederim ;)

      Sil
  3. Kendi adima fransiz yapimlara pek sans vermiyorum 😂 ama sana asya tavsiyesi vereyim bir kac tane ki ufak bi arastirma yaparsan bu tarzi severlerin mutlaka izlenilesi listelerinde bu isimler vardir. Secret Garden, Masters Sun, Kill Me Heal Me... Eger baslarsan bunlardan birine merak ediyorum fikrini yaz 😆😆😆😆 sevgiler...

    YanıtlaSil