6 Ekim 2016 Perşembe

Motosiklet krallığının zirve hikayesi: Harley and the Davidsons


Discovery Channel deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama dizi kanalı olduğu gelmiyordur herhalde. Yeni başladı denebilir, az ve öz yapıyor, mini yapıyor ama yaptıklarından da güzel iş çıkıyor.

Daha öncesinde Game of Thrones'un Robb'u Richard Madden'ın başrolde olduğu Klondike isimli bir mini dizisini izlemiştim. Konusu tarihin en büyük altın arayışlarından biri hakkındaki gerçek hayata dayalı olan dizi gayet tatmin ediciydi. Aynı Discovery üç bölümlük bir mini diziyle daha izleyici karşısına geliyor: Harley and the Davidsons.

Üstelik başrollerden birisi yine Game of Thrones'tan, dizinin Daario Naharis'i . Dizinin ismi de bir şeyleri çağrıştırıyordur muhtemelen. Ünlü motosiklet markası Harley-Davidson'ın kuruluşu olan 1903'ten giriyoruz, üç bölümlük hikayenin sonunda zaman atlamalarıyla birlikte 1936'nın kapısından çıkıyoruz. Üç ortağın kurduğu şirket, bölümler boyunca bir sürü badire atlatarak, rakipleriyle mücadele ederek ve önemli riskler alarak zirveye doğru ilerliyorlar...

Harley and the Davidsons, 13 Eylül'de ilk bölümüyle Discovery Channel Türkiye'de yayınlanmaya başlayacak, bu da aklınızda olsun. Lazım olur. Ben, hazır üç bölümü de izlemişken hakkında biraz konuşmak istiyorum.

Yazının devamı burada

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder