16 Nisan 2016 Cumartesi

"Famously Single" yakında başlıyor!

Hem terapi hem ilişki:

Programı çevirirsek 'Meşhur Bekar' oluyor. Format, ünlü ama yalnızların Los Angeles'ta bir evde toplanması üzerine kurulu. Ama elbette olay bu kadar değil... Çünkü ayrıca terapist ve ilişki koçlarını da barındırıyor. Yani şovda yer alacak ünlüler sadece bir araya gelip kaynaşmaya çalışmayacak veya randevuya gitmeyecek; aynı zamanda terapist ve ilişki koçlarıyla 'grup ve birebir seanslara' da katılacaklar. Bu seanslarda da hem evde yaşananlar; hem de medyaya yansımış ilişkileri, ayrılıkları ve sorunları konuşulacak. 

Terapist ve ilişki gurusu Dr. Darcy Sterling, ilişki koçu/yazar Robert Mack ve flört uzmanı/yazar Laurel House üçlüsü bu yolda ünlülere yol gösterecek isimler. Peki, şovun 14 Haziran'da başlayacak ilk sezonunda kimler var?

Kadınlar: Real Housewives of Beverly Hills şovundan Brandi Glanvilleşarkıcı Aubrey O'Day, Love & Hip Hop şovundan Somaya Reece, süper model Jessica White,
Erkekler: Jersey Shore şovunun yıldızı Pauly DThe Bachelorette yarışmasının yarışmacılarından Josh Murray,  Amerikan futbolu oyuncusu Willis McGahee ve model/televizyon siması Calum Best.

Famously Single'ın ilk sezonu sekiz bölüm sürecek.

İşte bu da şovun fragmanı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder