8 Şubat 2016 Pazartesi

Tersten Bakış: Kimler The Vampire Diaries izlememeli?

Tersten Bakış: Kimler The Vampire Diaries izlememeli?

Bir süredir sitede yayındaki dizileri kimlerin izleyip izlememesine dair tespit yazıları yazılıyor. Kısa süre önce The Originals hakkında yazılan yazıyı okuyunca ben de başladığından beridir takip ettiğim The Vampire Diaries konusuna bir dalayım dedim.

The Vampire Diaries, 2009 yılında ekranlarda kendine yer bulan bir vampir dizisi ve muhtemelen bildiğiniz üzere o dönem ortalığı kasıp kavuran Twilight rüzgarının etkisiyle karşımıza gelmiş bir yapım. Uyarlandığı kitap serisinin Twilight'tan çok daha eski olması, hatta 25 senelik olması başka bir detay tabii. Temelinde birbirinden hiç hoşlanmayan iki vampir erkek kardeşin aynı kıza aşok olmasına dayanan da bir hikayesi var. Karakterlerinin ve kendisinin gördüğü ilgi sayesinde The Originals isminde uzantı bir dizi de çıkardı.

The Vampire Diaries'in şimdilerde The CW'da yedinci sezonunu izliyoruz ve reyting anlamında eski parlak günlerinden uzak olsa bile geniş bir kitlenin ilgisi hala üzerinde. Peki, The Vampire Diaries gibi bir diziyi kimler izlememeli?

http://www.ranini.tv/ozel/11743/1/tersten-bakis-kimler-the-vampire-diaries-izlememeli 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder