14 Haziran 2016 Salı

İlk Bakış, Outcast: Çıkarılacak şeytan var, gelir misin?


Bir zombi kıyametini anlatan The Walking Dead, sevin ya da sevmeyin, ulaştığı başarı tartışılmaz noktada olan bir dizi. Çizgi roman uyarlaması olan dizinin arkasındaki isim olan Robert Kirkman, bir süre önce yeni bir çizgi roman serisine başlayacağını duyurmuş, bu durum da oldukça ses getirmişti. Hatta seri piyasaya çıkmaya başlamadan önce dizi olması için senaryosuna başladığını da açıklamıştı.
İşte nihayet bekleme süresi neredeyse sona erdi ve Outcast, HBO'nun kardeş kanalı Cinemax'te 10 bölüm sürecek olan ilk sezonuna 3 Haziran'da başlayacak. Üstelik şimdiden ikinci sezon onayını verdiklerini de açıkladılar. Dizi, ülkemizde ise The Walking Dead'i de yayınlayan FX Türkiye tarafından yayınlanacak. Hatta kanal "Cuma akşamı 23:00’te Facebook sayfamıza gelenler '#Outcast’in birinci bölümünü ilk ben izledim.' diyecek!" şeklinde bir duyuru yaparak ilk bölüm için bir canlı yayın hizmetine bile girişti.
Yalnız kendilerine sevgiler, ben ilk bölümü birkaç gün önce izleme fırsatını bulmuş birisi olarak diziye spoiler kullanmadan bir ilk bakış yapmak istedim. Başlayalım bakalım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder