10 Temmuz 2016 Pazar

American Gothic: Babana bile güvenmeyeceksin demişler!


Sıcak havanın nihayet gelmesiyle birlikte yaz dizileri de gelmeye başladılar. Bunlardan birisi de her yaz bir-iki diziyi ekrana süren CBS'ten geldi tabii ki: American Gothic.

Baştan söyleyeyim, dizinin ressam Grant Wood'un aynı isimli ünlü eseriyle bir alakası yok. Belki bileniniz vardır, yine CBS'in yayınladığı aynı isimli 1995 yapımı diziyle de hiçbir alakası yok. Elimizdeki komple farklı bir şey. Tür olarak gizem ve drama karışımı hikayenin temeli ise bir seri katile dayanıyor.

Yalnız yakın zamana kadar bizim elimizde olan türden bir şey değil, bu dizideki daha bir gerçek ve ciddi. Olan biten her şey de Hawthorne Ailesi'nin etrafında dönüyor ve dönecek. American Gothic sezonu 13 bölüm sürecek bir dizi ve eğer kanal sözünden caymazsa hikayesini bir sezonda toplayarak final yapacak türden de bir yapım.

Ben de bir süredir izlemek için beklediğim bu dizinin ilk bölümü 22'sinde yayınlanmışken bölümünün ardından bir ilk bakış yazayım dedim. Bu arada dizinin ülkemizdeki yayını 30 Haziran Perşembe 21:15'te FOX Life'ta başlayacak, aklınızda olsun. Başlayalım bakalım...

Devamı burada...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder