10 Temmuz 2016 Pazar

Netflix'in 2016 Bitmeden İzleyeceğimiz Yeni Dizileri


Yabancı dizi piyasasında ve yayıncılığında son dönemde online dizi hizmeti veren servislerin başı çekmeye ve ipleri eline almaya başladığı artık bariz bir gerçek. Online hizmet veren bir servis olmalarına rağmen normal bir kanaldan hallice bir portföyleri ve daha fazlasını bünyesinde barındırıyorlar.

Bunların başını da NetflixAmazon ve Hulu üçlüsü çekiyor. Ama tabii ki özellikle Netflix! Hem kendi yapımı dizileri genel olarak kaliteli oluyorlar, hem de bir sezonun bütün bölümlerini tek günde yayınladıkları için izleyenlerinin ilgisini kendilerinde tutmayı başarabiliyorlar. Ayrıca muhtemelen biliyorsunuzdur, bir süre önce dünya geneline açılarak ülkemizde hizmet vermeye de başladı. Hatta bu durumu, orijinal dizilerine İtalya, Fransa, Hindistan, Portekiz gibi hizmet verdiği birçok ülkede dizi siparişi vererek de destekliyor. 

House of CardsOrange is the New BlackDaredevilNarcosSense8Bloodline ve daha birçoğu... İşte pek çok diziyi izleyici karşısına getiren Netflix, ara vermeksizin yeni dizilerini izleyici karşısına çıkarmaya devam ettiği için ben de hiç değilse 2016 bitmeden karşımıza getireceği yeni dizileri bir toparlayayım dedim.

Bakalım neler var?

Devamı burada...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder