7 Temmuz 2013 Pazar

2013-2014 Sezonunda CBS’in Yeni Dizileri

CBS-Upfronts-2013-580x435
2012-2013 dizi sezonunun artık sonuna yaklaştık ve diziler birer birer sezon finallerini yapıyorlar. Bu yüzden ulusal kanallar da yeni sezondaki dizileriyle ilgili haberleri göndermeye başladılar. Daha önceşu yazıda ABC kanalının yeni sezondaki dizilerini toparlamıştım.
Bu sefer de ABC’nin ardından alfabetik olarak sonra gelen CBS’in yeni dizilerini bir yazıda toplayayım dedim. Kanal yeni sezon için 3′ü drama, 6′sı komedi toplamda 9 yeni dizi için onay verdi. Bunlardan 5′ini bu sonbaharda yayınlayacak, 4′ünü ise sezonun ortasına ya da daha sonrasına kalacak.

a) Sonbahar Dönemi

– Dramalar

1) Hostages

thumb
 Dr. Ellen Sanders (Toni Collette) başarılı bir cerrahtır ve Amerika Başkanı’nı ameliyat edecektir. Ameliyata az bir zaman kala ailesiyle birlikte rehin alınır ve kendisini politik bir karmaşanın içinde buluverir. Çünkü rehin alanlar başkanın ameliyattan sağ çıkmamasını isterler.
Rehin alan grubun başındaki Duncan Carlisle’ın (Dylan McDermott), kendince nedenlerden dolayı böyle bir işe kalkışmış bir FBI ajanı olduğundan da bahsetmek lazım. Eileen doğru ile yanlışın ne olduğuna karar verip bir seçim yapmak zorundadır ve bundan sonra kendisinin de ailesinin de hayatı eskisi gibi olmayacaktır.
Yayın: Pazartesi 22:00, yeni komedi Mom’ın arkasından. Sezonu 15 bölüm sürecek.

– Komediler

2) Mom

Zero Dark Thirty - Los Angeles Premiere
 Alkolü bırakmış ve 4 aydır temiz olan, 2 çocuk sahibi, bekar ve garsonluk yapan Christy’nin başından geçenler üzerine kurulu bir komedi. Christy, alkol konusunda kendisi gibi kötü bir geçmişi olan annesinin onun hayatının çeşitli alanlarına (eski kocası, hoşlandığı evli patronu, çocukları…) balıklama dalması ile birlikte alkol konusunda test edilmeye başlayan biri haline gelir.
Anneyi özellikle Scary Movie ile tanınan Anna Faris canlandırıyor. Yapım, Two and a Half MenThe Big Bang Theory ve Mike & Molly‘nin arkasındaki Chuck Lorre‘nin kanala eş zamanlı 4. dizisi.
Yayın: Pazartesi 21:30, 2 Broke Girls’ün arkasından.

3) The Crazy Ones

The-Crazy-Ones
 Patron olmasa tuhaf ve alışılmadık davranışları yüzünden çoktan kovulmuştu denilebilecek Simon Roberts, ünlü bir reklam şirketinin kurucusudur ve en değerli varlığı olan kızı Sydney ile birlikte şirketi yönetmektedir. Sidney ise babasının tam tersi, işine çok bağlı, planlı-programlı ve tabiri caizse babasına ebeveynlik yapan biri. Dizi, başta ikili olmak üzere şirket çalışanlarının reklam dünyası ve şirket içinde yaşadıkları üzerine kurulu olacak bir komedi.
Şirketin başındaki isim ünlü oyuncu Robin Williams‘ken, kızını da Sarah Michelle Gellar canlandıracak.
Yayın: Perşembe 21:00, yeni komedi The Millers’ın ardından. Diziden sonra Two and Half Men başlayacak.

4) The Millers

the_millers
 Yeni boşanmış haber muhabiri Nathan, hayatına daha sakin bir şekilde devam etmeyi planlarken, 43 yıllık evli ailesinin de ayrılmasıyla neye uğradığını şaşırır. Boşanmanın ardından her işe burnunu sokan annesi onun yanına, unutkanlığı tutup duran babası da kız kardeşinin yanına taşınır. Bu yüzden iki tarafın da hayatı değişir, karışır ve komedi de başlamış olur…
Dizide anne Carol’ı Emmy ödüllü ünlü oyuncu Margo Martindale, baba Tom’u bir diğer Emmy ödüllü ünlü oyuncu Beau Bridges, Nathan’ı ise Arrested Development ve en son Up All Night‘ta yer alan Will Arnett canlandıracak.
Yayın: Perşembe 20:30, The Big Bang Theory’nin arkasından.

5) We are Men

we_are_men
Kilisede terk edilen Carter, daha önce eşlerinden ayrılmış 3 arkadaşıyla bir eve taşınır. Arkadaşları onu kanatları altına alır ve deneyimlerinden bahsederek hayatına devam edip, kadınlarla tanışması için tavsiyeler vermeye başlarlar. Tabii ki Carter bu tavsiyelere uymaya kalktığında başına komik komik olaylar gelmeye başlar…
Dizide başrol Carter’ı, Paranormal Activity 3 dahil çeşitli yapımlarda rol alan Christopher Nicholas Smith canlandıracak. Grup içinde 4 boşanmayla en deneyimli olan Stuart rolü ise Jerry O’Connell‘a ait.
Yayın: Pazartesi 20:30, How I Met Your Mother’ın arkasından.

b) Sezon Ortası

– Dramalar

6) Intelligence

Intelligence-620x250
Ajan Gabriel’in beynine yüksek teknoloji ürünü ve henüz deneysel olan bir çip yerleştirilir. Bu sayede adam, Internet, WiFi veya uydu sayesinde dünya çapında istediği bilgiyi rahatlıkla elde edebilecek birine dönüşür. Bu özelliğini de içinde bulunduğu takımla birlikte Amerika’nın düşmanlarına karşı savaşmak için kullanır.
Çip yerleştirilen ajan Gabriel’i LOST‘un ünlü yıldızı Josh Holloway, içinde bulunduğu ekibin başındaki Lillian Strand’i ise ünlü polisiye CSI‘ın yıldızı Marg Helgenberger canlandıracak. Dizinin arkasındaki isim de CSI ailesinin yapımcısı Jerry Bruckheimer.
Yayın: Pazartesi 22:00, yeni komedi Mom’ın arkasından. Sezonunu bitiren Hostages’ın yerine.

7) Reckless

525064_507367195988008_1818698753_n
Yankee’li kendine güvenen ve işini bilen avukat Jamie Sawyer ile Güneyli ve işinde iyi bir diğer avukat Roy Rayder, bir davada karşı karşıya gelirler: Charleston bölgesindeki polis departmanını içine alan bir seks skandalı. İkili, aralarındaki çekimi bir kenara bırakıp bu davayı çözmek zorundadırlar.
Avukatlardan Jamie’yi Anna Wood, Roy’u ise Cam Gigandet canlandıracak.
Yayın: Belli değil. Sezon ortası olduğu için paylaşılmış bir fragmanı da yok henüz.

– Komediler

8) Bad Teacher

bad-teacher
2011 yapımı başrollerinde Cameron DiazJustin Timberlake ve Jason Segel‘in oynadığı filmdenesinlenerek hazırlanan komedi dizisi. Filmin senaristleri bu diziye de destek veriyorlar. Dizi, eski kocasından metelik almadan ayrıldıktan sonra bir okulda öğretmenlik yapmaya başlayan, ağzı bozuk, kötü alışkanlıkları bol ve zengin koca avcısı bir kadının başından geçen olaylar üzerine kurulu olacak.
Filmde Cameron Diaz’ın oynadığı öğretmeni dizide, Ari Graynor canlandıracak.
Yayın: Belli değil. Sezon ortası olduğu için paylaşılmış bir fragmanı da yok henüz.

9) Friends with Better Lives

6baLiKpWzRPl

Evli, boşanmış, nişanlı ya da bekar toplamda 6 arkadaşın birbirinden farklı hayatları vardır ve bu kişiler, dışarıdan mutlu olarak görünseler ya da kendilerince mutlu olsalar da gizliden gizliye kimin hayatının daha iyi olduğunu sorgulamaya ve bulmaya çalışıyorlar. Bu da komik birçok şeye sebebiyet veriyor…
Dizide James Van Der Beek, eşinden yeni boşanmış, bekarlığın tadını çıkarmak istese de aklının bir tarafı eşinde kalan Will’i, Kevin Connolly ise evli 2 çocuk babası, eski hayatının daha az sorumluluk ve daha fazla eğlenceli olup olmadığı üzerine kafa yormaya başlayan Bobby’yi canlandıracak.
Yayın: Belli değil. Sezon ortası olduğu için paylaşılmış bir fragmanı da yok henüz.
Not: Kanalların hangi diziyi hangi ve saatte yayınlayacağıyla ilgili toplu program için buradaki takvime de bakabilirsiniz.
Ulusal kanallardan CBS’in yeni sezonda karşımıza getireceği yeni diziler de bu şekilde. Geçtiğimiz sezon yayınladığı 5 yeni diziden (aslında 6 olacaktı ama Friend Me belirsiz bir tarihe kaldı) 1′ine (Elementary) onay verebilen CBS, bakalım bu sefer ne yapacak?
aytac@birdizihaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder