1 Ekim 2015 Perşembe

Guilt dizisinin kadrosu belli oldu!

Öğrenci olarak gittiği İtalya'nın Perugia şehrinde birlikte kaldığı ev arkadaşı öldürülünce kendisini cinayetin baş sorumlusu olarak bulan Amerikalı Amanda Knox, 2007'den itibaren kendisini dört yıl süren bir savaşın içine bulmuştu.
Hikayesi medyanın da dikkatini çekmiş, bütün okları üstüne çekmiş ve içine girdiği cinayet davasının 2011 yılında Lifetime'da yayınlanan bir televizyon filmi de çekilmiştiHayden Panettiere'in Knox'u canlandırdığı filmin ardından ABC Family de Knox'un hikayesine dayanan Guilt dizisini ekranlara getirmek için kolları sıvamış durumda.

Dizinin hikayesi Londra'da geçiyor olacak ve izleyiciler dizi devam ettikçe karakterin yanlış kararlar almış masum birisi mi olduğu ile arkadaşını soğukkanlılıkla öldüren bir sosyopat mı olduğunu sorgulayacaklar. Devam eden dava birçok kişinin hayatını etkilerken olay Kraliyet Ailesi'ne kadar bile uzanacak. Dizinin kadrosu ve detayları şu şekilde:

> Daisy Head (The Syndicate), cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kalan ana karakter Grace'i canlandıracak. Kız kardeşinin yanında olmak ve gerçeği ortaya çıkarmak için her şeyi bırakıp Londra'ya giden Natalie'yi Katrina Law (Arrow) oynayacak. Grace'in kurnaz ve ukala avukatı Stan Billy Zane'e (Titanic), cinayeti araştıran Dedektif Bruno ise Cristian Solimeno'ya (Rush) emanet.

> Naomi Ryan (Guardians of the Galaxy) davanın savcısını oynarken, Kevin Ryan (Copper) cinayete kurban giden Molly'nin intikam peşindeki kardeşi Patrick'i oynayacak. Zachary Fall (Crossing Lines), Grace'in uyuşturucu bağımlısı erkek arkadaşı ve tabii ki bir şeyler saklayan cinayetin diğer şüphelisi Luc'u canlandıracak.

> Simona Brown (The Casual Vacancy), Grace ve Molly ile yaşayan, karanlık bazı şeylere bulaşmış ev arkadaşları Roz'u oynayacak. Sam Cassidy Molly ile yolları gizli bir şekilde kesişmiş Kraliyet Ailesi'nden Prens Theo olarak dahil olurken, Dinita Gohill (The Last Train) ise hikayeyi ortaya çıkarmaya çalışan haberciyi canlandıracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder