30 Ağustos 2015 Pazar

I am Cait izleyici karşısına çıktı!

Bir zamanların ünlü atleti olan ve Kim Kardashian'ın üvey babası olması sebebiyle kendisine medyada daha çok yer bulan Bruce Jenner'ın cinsiyet değiştirmeye karar vermesi büyük yankı uyandırmıştı. Hatta yeni haliyle yer aldığı Vanity Fair kapağı da bu yankıyı perçinleyen bir adım olmuştu.

Kardashian klanının yer aldığı Keeping Up with Kardashians'ın da yayıncısı olan E! ise son dönemin en popüler isimlerinden Caithlyn Jenner ile yeni hayatı ve değişimi üzerine sekiz bölüm sürecek bir reality şov için anlaşma yaptı. İşte, bahsettiğimiz program 'I am Cait' Pazar günü ilk bölümüyle görücüye çıktı ve 2.73 milyonluk bir izleyici, 1.2'lik  bir reyting topladı.

Belki göze fazla görünmüyordur; analizi şu şekilde:

I am Cait, E!'nin son dört yılda ilk bölümüyle en büyük izleyici sayısını toplayan programı oldu. Ayrıca E!'nin 2015'te şimdiye kadar elde ettiği reytingler içinde ise üçüncü en büyük en büyük reyting oldu. Arkasında kaldığı programlar da canlı yayınlanan Oscar kırmızı halısı (3.3 milyon) ve yine aldığı kararla ve değişimiyle ilgili özel yayınlanan KUWK bölümü 'All About Bruce' (2.92 milyon).

Jenner'ın ilk kez ekrana çıkarak Diane Sawyer'a röportaj verdiği iki saatlik program Nisan'da ulusal kanallardan ABC'de yayınlanmış ve 17 milyon gibi büyük bir izleyici kitlesi çekmişti. Birkaç gün önce özel ödül aldığı ve bir konuşma yaptığı ESPY Award ise 8 milyon izleyici toplayarak tören için büyük bir izleyici kitlesi toplamıştı.

Kaynak: Variety

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder