30 Ağustos 2015 Pazar

Comic Con’dan Notlar 5: Game of Thrones Paneli

Comic Con’un ikinci gününün ve hatta belki de tamamının en beklenen paneli kuşkusuz Game of Thrones’unkiydi. Dizideki karakterleriyle Reek, Sam, Brienne, Sör Davos, Margaery, Varys, Gilly, Sansa, Melisandre ve Arya da panele katılmışlar. Paneli de ünlü komedyenlerden Seth Meyers yönetmiş. İşte panelden çıkanlar:

* Dizinin Ygritte’i Rose Leslie’ye seçmelerde “You know nothing Jon Snow.” cümlesini sahiden de söyletmişler. Ayrıca oyuncuların seçmelerine dair bir video da paylaşıldı.
* Game of Thrones kadrosu açılışta ‘birbirlerini setten ziyade Comic-Con’da daha sık gördüklerini’ konusunda hemfikir olmuşlar. (40 farklı yerde çekim yaparsanız…)
* Panelde Stannis’in ‘gerçekten’ de öldüğü doğrulanmış. (Yok bir de dönseydi.)
* Yönetmen David Nutter'ın Başkan Obama ile görüşme fırsatı olmuş. Obama'nın ona ilk sorusu "Jon Snow gerçekten öldü mü?" olmuş. Nutter'ın cevabı ise "Jon Snow ölüden daha ölü." olmuş. Başkan'ın en sevdiği bölüm Kızıl Düğün'müş ve herkes gibi o da yönetmene sürekli sevdiği karakterleri öldürdükleri için şikayette bulunmuş.
* Sansa ve Reek konusunda Sophie Turner, ikili birlikte büyüdüğü için Sansa’nın bir tarafının ona her daim güveneceğini söylemiş. Tecavüz sahnesiyle ilgili dediği de “Ne olursa olsun o güçlü birisi ve aklına koyduğunu yapmaya çalışıyor.” olmuş. Ayrıca Theon meğerse Sansa’nın düğününde Robb Stark’ın kıyafetlerini giymiş!!! (Not: Yazıklar olsun.)
* Maisie Williams (Arya) karakterinin kör olmasıyla ilgili “Onların senaryoya yazması üç saniye, benim alışmamsa daha uzun sürdü.” demiş. Kendisi karakterinin savaşması gerekirse olabileceklerden endişeliymiş ve yaşayacağı fiziksel zorlukları düşünüyormuş.

* Sam’i oynayan John Bradley, ‘Sam’in bir Walker’ı öldürmesinin insanlara bir kadınla seks yapmasına oranla daha inandırıcı geldiğini’ belirtmiş. (Galiba haklı.)
* Melissandre’yi oynayan Carice van Houten “Daha önce hiç bu kadar nefret maili almamıştım.” itirafında bulunmuş. (Olanlardan sonra normal yani…)
* Liam Cunningham (Sör Davos), Houten’ı işaret ederek “Karakterimin BUNUN yaptığını öğrenince mutlu olacağını hiç düşünmüyorum.” demiş.
* Natalie Dormer, Margaery’nin başına neler geleceği konusunda hiçbir fikri olmadığını, artık büyükannesi de yanında olmadığından zor bir dönem geçireceğinden bahsetmiş.
* “Geçtiğimiz sezonla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?” sorusuna Gwendoline Christie (Brienne) “Mumu beklerdim.” cevabını vermiş. Ayrıca fanlardan gelen “Kitapları hanginiz okudunuz?” sorusuna el kaldıran tek kişi de o olmuş.
* Conleth Hill (Varys) ise karakterinin kendisine çok para kazandırdığı konusunda dalga geçerek Varys'in neyin geleceğinden haberinin olmamasından hoşlandığından da bahsetmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder