30 Ağustos 2015 Pazar

Comic Con'dan Notlar 7: İkinci Günden Son Bilgiler

Bir önceki yazıyla yeni sezonda yeni başlayacak dizilerle ilgili bilgileri topladıktan sonra sıra geldi ‘daha’ deneyimli dizilere. Bu yazıda da kendine Comic Con’daki The 100Marvel dizileri, VikingsThe OriginalsOrphan Black ve iZombie’nin panelleri yer buldu.

Not: Doctor WhoSherlock ve Teen Wolf’un yanına ExtantThe PlayerUnder the DomeGame of ThronesThe Walking DeadThe Originals, Agent Carter ve Agents of S.H.I.E.L.D. panel videoları da eklenmiş.

* Sevilen klon dizisi Orphan Black’in paneline Tatiana Maslany (Sarah ve Leda klonları), Jordan Gavaris (Felix), Maria Doyle Kennedy (Mrs. S), Dylan Bruce (Paul), Kristian Bruun (Donnie) ve Ari Millen (Mark ve Castor klonları) katılmışlar.
- Panelde dizideki çekim hatalarına dair bir video paylaşılmış.
- Panelde Delphine’e olanlar konusunda gizemli kalmak isteseler de ölü olduğuna daha yakın konuşmuşlar.
- Gelecek sezon Kira’nın geçmişiyle ilgili daha çok bilgiye sahip olacakmışız. Maslany, sarışın klon Crystal’ı çıkarırken Comedy Central'daki Kroll Show’da izlediği Jenny Slate’ten esinlenmiş.
- LGBT konusunda aldıkları olumlu yorumlardan gayet memnunlarmış .

* The CW’nun sezon ortasında başlayan çizgi romandan uyarlama dizisi iZombie paneline de neredeyse  kadronun tamamı katılmış. Panelde diziyle alakalı üç dakika kadar süren bir video yayınlamışlar.

- Rob Thomas hazır gelmişken Veronica Mars’ın devamı hakkında Kristin Bell ile konuştuklarını ve mini dizi olarak yakın zamanda olmasa da uygun bir vakitte geri döndürmeyi iki tarafın da istediğini açıklamış.
- İkinci sezonda zombileri daha saldırgan bir halde görecekmişiz, bu durum da Blaine ve Liv’i ister istemez birlikte çalışmaya itecekmiş. Liv ikinci sezonda yediği beyinlerde birisi sayesinde gitarı eline alacakmış.
- Diziyi açtığımızda kardeşine kanını bağışlamadığı için ailesi, sırrını gizli tuttuğu için Major ve olanlardan dolayı Peyton’ı hala Liv’e kızgın bulacakmışız. Kardeşinin kaderiyle ilgili bir şey dememişler.
- Sezonun ilk bölümünde olmasa bile Peyton’ı tekrar görecekmişiz.

Dizi, 6 Ekim’de başlayacak.
* 8 Ekim’de başlayacak üçüncü sezonuna artık yeni gününde (Perşembe) giriş yapacak olan The Originals paneli de kadrosundan birçok kişinin katıldığı paneldi.

- Panelde diziyle ilgili beş buçuk dakikalık bir video yayınlamışlar.
- Hikayeyi altı ay zaman atlamasıyla açacakmışız ve yakınındakiler Klaus’u yaptıklarından dolayı hala affetmemiş. Sezonda Klaus’un çok fazla köprüyü yaktığını fark edeceği bir zaman gelecekmiş.
- Mikaelson kardeşlerin vampire ilk döndüğü ve Mikael’dan kaçtıkları dönemlerle ilgili daha çok bilgi sahibi olacakmışız. Ama esasında ilk vampirlerin insanları vampire dönüştürmeye 'başlamalarına' odaklanacaklarmış.

- Hayley her ne kadar Klaus’u görmek istemese de sezonun başlarında bir yerde hesaplaşmak amaçlı bunu yapmak zorunda kalacakmış ve önemli bir sahneymiş. Elijah ise Klaus ve Hayley’e verdiği söz arasında zaman zaman bocalıyormuş ve önceliği tabii ki Haley'i bulunduğu durumdan kurtarmanın yolu bulmakmış.
- Freya her ne kadar Klaus ile birbirlerine bayılmasalar da cadı güçlerine sahip Hope’a akıl hocalığı yapmak için etrafta olacakmış. Rebekah’ı canlandıran iki oyuncuyu da tekrardan dizide görecekmişiz. Claire Holt’u diziye geri döndürmeyi planlıyorlarmış ama bunun için dizide ilk önce kurmaları gereken bir 'altyapı' varmış.

* Marvel, filmlerini bu sene Comic Con’a getirmese de dizileriyle uğramayı ihmal etmedi ve Agents of S.H.I.E.L.D. ve Agent Carter ikilisiyle orada hazır bulundu.

- Agent Carter panelinde oyunculardan Hayley Atwell ve James D'Arcy varmış.
- Dizinin yapımcısı “Peggy, Steve’in anılarını dinlenmesi için bir yere koydu ve artık önünde birkaç yeni fırsatı var.” demiş.
- İkinci sezonda sezon finalinden sonra altı ay zaman atlayacakmışız ve dizinin hikayesi Los Angeles’a taşınıyor. Peggy bir cinayeti araştırmaya oraya gidiyormuş ve Black Dahlia’nın gizeminin dizideki zamanı gelmiş.
- Daha önce de Dominic Cooper, James D’Arcy, Enver Gjokaj ve Chad Michael Murray’in dizideki karakterleriyle ikinci sezonda diziye dönecekleri açıklanmıştı.

+ Agents of Shield panelinde kimlerin olduğu için şuraya bakabilirsiniz.
+ S.H.I.E.L.D. panelinde Daisy Johnson’ın (Chloe Bennet) çizgi romanlarda geçen lakabı Quake'i hak edeceğinden bahsetmişler.
+ Çizgi romanlardaki önemi konulardan ‘Secret Warriors’ dizinin yeni sezonunda önemli bir yer kaplayacak.
+ Yeni sezonda Marvel evreninden kötü bir Inhuman karakter olan Lash’i görecekmişiz.
* Sevilen bir diğer dizi Vikings’in paneline ise dizideki karakterleriyle Ragnar, Rollo, Bjorn ve Lagertha katıldılar.
- Panel sebebiyle dizinin yeni sezon fragmanını da yayınladılar sağ olsunlar.


- Bu sezon kardeşler arasında yine son hesaplaşmaya doğru giden olaylar olacakmış.
- Paris Savaşı konusunda tarihi açıdan doğru ama dizide daha önce hiç görmediğimiz türden şeyler görecekmişiz.
- Sezonun başlangıcında Ragnar’ın hasta olması önemli yer kaplayacakmış. "Peki, Ragnar’ın ölme ihtimalini düşünürsek başa kim geçecek?" Bu durum da haliyle anlaşmazlıklara neden olacakmış.
- Floki’nin Athelstan’ı ödürdüğünü Ragnar’ın bilmesinin sonuçlarıyla yüzleşecekmişiz.
- Ragnar’ın oğulları dördüncü sezonda çok daha önemli bir konumda olacakmış. Ivor’un hikayesinin dördüncü sezondaki önemi büyükmüş.
- Bjorn, Ragnar’ın oğlu olduğunu ve önemli-cesur biri olduğunu kanıtlamak için sezonun başlarında bazı şeylere kalkışacakmış.

* Bir diğer The CW paneli ise The 100’tandı. Bu sezon geçenkinin aksine sezon ortasında yayınlanacak olan dizinin paneline katılanlar için şuraya bakabilirsiniz.

- Dizinin yeni sezonuna dair bir poster paylaşmışlar.
- Alicia Debnam Carey’in canlandırdığı Clexa, yeni sezonda tekrardan dizide yer alacak.
The 100 da yeni sezonu zaman atlamasıyla başlayacak dizilerden birisi. Yeni sezon biraz daha savaşa dayanan bir sezon olacakmış.
- Clark’ın yokluğunda geri kalanlar için liderlik yapma işi Bellamy’ye kalmış ve o, Clark’sız bunu nasıl devam ettireceğini çözmek zorundaymış.
- Raven, Finn’i kaybetmenin de etkisiyle 'değişmiş' birisi olarak karşımıza çıkacak. Octavia ise Camp Jaha’ya dönse de artık eskiden bulunduğu yere ait olmakta zorluklar yaşayacakmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder